Vlindertuin "Vlinders aan de Vliet " - Cijfer: 8.5

Wat een mooie vlindertuin in Vlinders aan de Vliet! Wij komen er graag om foto's te maken. Het is er erg mooi, gezellig en de mensen die er werken zijn zeer vriendelijk. Het is volop genieten van de vele vlinders, de mooie planten, andere aanwezige dieren en het is een genot om jong en oud hier te zien rondlopen....allemaal met een brede glimlach op het gezicht! Het is echt een aanrader. Wij vermaken ons makkelijk een aantal uren.....als je er doorheen bent kan je ff lekker een bakkie doen en daarna nog eens een ronde doen.....je blijft steeds nieuwe dingen zien! Kortom.................wij gaan er zeker nog eens vaker heen in 2017!!!!

Papilio rumanzovia


In de tropische vlindertuin van Vlinders aan de Vliet vliegen zo'n 1500 verschillende soorten tropische vlinders rond. De 850 m2 grote overdekte tuin begon ooit als hobby van eigenaar Jan Kienjet en herbergt nu de meest exotische vlindersoorten. In de tuin leert jong en oud alles over de levenscyclus van de vlinder en maken de bezoekers ook kennis met tropische gewassen. Zeker voor kinderen is er veel te ontdekken over de natuur. De vlindertuin is daarom ook geschikt voor kinderfeestjes en familie-uitjes

De prijs is eigenlijk te laag voor wat er allemaal te zien is bij binnenkomst wordt je hartelijk ontvangen wat een mooie zorgvuldig aan gelegde tuin prachtige bomen en struiken echt zoals je ze ziet in de tropische wereld grote vlinders en kleine vlinders van over de hele wereld als je goeie gel gebruikt zitten ze gewoon op je hoofd dankbaar zijn wij we reizen niet  zo ver maar je moet blij zijn dat je dit allemaal kunt zien in het echt hier in Nederland Laat je is verrassen prachtige vissen en vogels maar als je niet echt van de natuur kan of wil genieten moet je gaan reizen en dan ben je minimaal 5 jaar kwijt voordat je het zelfde ziet Wij hebben er een blij en fijn gevoel van over gehouden

wat is de natuur toch mooi met deze pracht vlinders. En wat een passie van de medewerkers die al de tijd nemen om van alles uit te leggen. Enige minpuntje is de uitstraling als je aan komt rijden. Mag opgeknapt worden!

Vlinders aan de vliet heeft op ons een hele goed indruk achtergelaten en krijgt dan ook als beoordelingscijfer van ons een dik verdiende 8.5..


Reactie schrijven

Commentaren: 0