Video en Blog.. (V&B)

Op deze pagina worden mijn video opnames getoond van de Nederlandse natuur.

De video's worden gelinkt vanaf mijn YouTube kanaal die hier op onze website worden getoond.

Op het tweede deel van deze pagina worden mijn blogs getoond die ik het afgelopen jaar heb geschreven. 

 

On this page my video recordings are shown of Dutch nature.
The videos are linked from my YouTube channel that are shown here on our website.
On the second part of this page my blogs that I have written last year are shown.


Video's Nederlandse natuur | Video's Dutch nature


Foto-video van de vossen in de Amsterdamse Waterleiding duinen | Bedankt voor het kijken!


Mijn laatst geschreven blogs | My last written blogs


Vlindertuin "De Passiflorahoeve " - Cijfer: 9.2

Je komt ogen te kort. Volgens mij hebben we haast de hele dag in de tropische vlindertuin gezeten! Er zijn veel plekjes waar je even kunt zitten om goed om je henen te kijken. En iedere keer zie je weer iets nieuws! Je voelt de passie van de eigenaar en de vrijwilligers heel goed. Er komt heel veel werk bij kijken om het allemaal dag in - dag uit zo goed te verzorgen en bij te houden. Werkelijk een klein sprookje. Ook de ontzettend mooie planten in de tuinen bij het woonhuis. 

meer lezen 1 Berichten

Vlindertuin "Vlinders aan de Vliet " - Cijfer: 8.5

Wat een mooie vlindertuin in Vlinders aan de Vliet! Wij komen er graag om foto's te maken. Het is er erg mooi, gezellig en de mensen die er werken zijn zeer vriendelijk. Het is volop genieten van de vele vlinders, de mooie planten, andere aanwezige dieren en het is een genot om jong en oud hier te zien rondlopen....allemaal met een brede glimlach op het gezicht! Het is echt een aanrader. Wij vermaken ons makkelijk een aantal uren.....als je er doorheen bent kan je ff lekker een bakkie doen en daarna nog eens een ronde doen.....je blijft steeds nieuwe dingen zien! Kortom.................wij gaan er zeker nog eens vaker heen in 2017!!!!

meer lezen 0 Berichten

Vlindertuin " Vlindorado " - Cijfer: 7.0

Naast de passie voor dieren in de natuur te fotograferen, heb ik er een nieuwe hobby bij en dat is fotograferen van Tropische vlinders. Omdat ik er veel vlindertuinen in Nederland zijn ( circa 14 stuks ) zal ik er een aantal bezoeken en mijn ervaringen en foto's in deze blogs plaatsen. We beginnnen de reis bij Vlindertuin Vlindorado gevestigd in Waarland (NH)

meer lezen 0 Berichten